SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Jó reggelt, Európa! Utak és találkozások

: Jó reggelt, Európa! Utak és találkozások

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Művelődéstörténet Regény, elbeszélés Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

238 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632806905

tartalom:

"15 év utazásainak visszfénye e kötet: találkozásoké és élményeké, amelyek nagy alkotók és nagy kultúrák közelébe sodortak. Korunk kiemelkedő írói (Aragon, Dürrenmatt, Beauvoir, Vercors, Böll, Moravia) és művészei (Andrzej Wajda, Jean-Louis Barrault, Maurice Béjart, Maja Pliszeckája, Juliette Gréco, Mario Del Monaco) szólalnak meg benne, életükről, műveikről, alkotói és előadói módszereikről. Gondolataik, történeteik olykor összeszövődnek, vagy feleselnek egymással, s így - szándéktalanul is - érdekes, sokszínű körképet rajzolnak elénk a hatvanas-hetvenes évek Európájának szellemi-művészi törekvéseiről, gondjairól és eredményeiről. A könyv címe egy több éves, szívesen fogadott rádiósorozatot is idéz, amelynek egyes adásaiban néha először számolhattam be útjaimról, találkozásaimról, amelyek során - a nagy témák keresése közben - mindig örömmel fedeztem fel a hétköznapok költészetét is: Varsó terein vagy a párizsi metróban, Izlandon, a pokol tornácán vagy az Ararát tövében..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!