SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Jockey Club. Hét kisregény

: Jockey Club. Hét kisregény

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

682 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Krúdy kisregényének e kötete hét művet tartalmaz. A bűvös erszény még a mikszáthi hagyományt folytatja: derűs, színes írás. A Pesti nőrabló már az érett Krúdy játékosan ironikus alkotása, éppúgy mint a Kleofásné kakasa, amely egy női sors itt-ott fantasztikumba hajló krónikája. Az Őszi versenyek ugyan inkább novella, mint regény, de párját ritkító művészi tökélye, Krúdynál ritka megkomponálása remekművé teszi. A Repülj fecském! ezúttal először jelenik meg kötetben: a nevezetes Józsa András úri betyártársaságának kalandos története. Először kerül kötetbe a Jockey Club is: Rudolf trónörökös tragédiájának széles társadalmi körképet nyújtó, izgalmas feldolgozása. Végül az Etel király kincse a minden illúziójából kiábrándult, idős Krúdy "Nagyidája"- a fanyar humor remeke.

leírás:

Ceruzával aláhúzogatva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!