SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Kelet-nyugati pályaudvar. Három időjárásjelentés, ahogyan azt Cseh Tamás előadta az 1979., 1982. és 1992-es években

: Kelet-nyugati pályaudvar. Három időjárásjelentés, ahogyan azt Cseh Tamás előadta az 1979., 1982. és 1992-es években

Kiadás:

h. n., 1993

Kiadó:

T-Twins Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Zene Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

99 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637977287

tartalom:

"Te, aki a kezedben tartod, íme, ezt a könyvet, Olvasó, a képen Vizit és Ecsédit láthatod. Ők a főhősök. És ha majd felütöd a lapokat, hosszú utazásra indulhatsz velük. Jársz a Keleti pályaudvaron, ahol egy egész tömegnyi ember vár az indulásra a hetvenes években, és funkcionáriusok szállnak csapdosó szárnyakkal a híg levegőégben rikoltva ércesen, miközben a Világ Mamikája őrzi a vécét. Majd metróra szállsz, ha tovább olvasol. Bejárod a város alatti labirintust a nyolcvanas évek elején, amidőn az istenek már tiszta és világos jeleket küldtek, másként és más miatt cselekvő emberek bukkantak elő, vagyis megkezdődött a korszakok válása. De ez még semmi. Ezután továbbmehetsz Vizivel és Ecsédivel, hogy egy megújult világba érkezz: a Nyugati pályaudvarra immár, a kilencvenes évekbe. És ha itt elidőzöl, nagy kérdéseidre kaphatsz választ. Teveháton ringva barangolod be a népek piacát. Tatár támadás, menekültek áradata, bukott angyalok vallomásai és kéksisakos katonák kavarognak az új korszak fájó kebelében, ha Vizit és Ecsédit ide is követed. Hát íme a könyv, ez az átszellemült tárgy, Olvasó. A könyv, ez az egyetlen olyatén eszköze az embernek, mellyel nem a testét hosszabbítja meg, hanem az emlékezetét és a képzeletét. Hát hosszabbítsd meg magad vele bármilyen kissé! Kelljen ez neked! Lapozz bele! Vedd meg! Ó, vedd meg, Olvasó!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!