SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Képtelen természetrajz

: Képtelen természetrajz

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Gulliver

Kategóriák:

Magyar irodalom Humor

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szamárfüles Könyvek

Terjedelem:

112 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639232025

tartalom:

"Amikor különféle lapokban megjelentek ezek a karcolataim, az volt a megállapítható hatásuk, hogy az olvasókat megnevettették. Firkák, mókázások, bolondságok voltak, legalább is ilyesmiknek látszottak. Volt-e azonban mélyebb hatásuk? Talán igen. Mert önkénytelenül is azt a tulajdonságát használtam fel embertársaimnak, hogy szívesen nevetnek - a más rovására. De kiknek a rovására nevettettem meg őket? Bizonyára nem a krokodil, a potyka, a tigris, a nyári meleg, a drágaság és a csillagos ég volt gúnyolódásom tárgya, ezek csak ürügyül szolgáltak arra, hogy az emberi fonákságokat, a gondolkodás fonákságait, végeredményben az akkori társadalom félszegségeit csúfoltam ki. Elmém minden féket levetve, szinte gyerekes pajkossággal kalandozott el számtalan jelenségen, s ha itt-ott szerét tehettem, el-elhelyeztem egy-egy petárdát, s azt hiszem, hogy ez a művelet, ennek a műveletnek az ellenállhatatlan szándéka volt karcolatíró tevékenységem motorja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!