SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Két fogoly I-II. kötet

: Két fogoly I-II. kötet

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

231 p., 458 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A Két fogoly az első világháború okozta érzelmi válságokat boncolja, eleveníti meg, de nem a bűzös, vértől feketéllő lövészárkok és feszülő szögesdrótok közt sínylődő katonák kínjainak naturalista képeit hozza előtérbe, nem az elhulló vér és a szétszaggatott emberi testek borzalma döbbenti meg az olvasót - mint ahogy az a háborús témájú művekben gyakran lenni szokott -, hanem két egymásra talált, majd a háború poklában egymástól több ezer kilométernyire sodródott ember belső vívódásainak lebilincselő története. E regény lapjain egy spontán, nagy szerelem küzd meg az ostoba, embertelen vérontással, s nem csoda, hogy el kell buknia. Amikor a főhősök rádöbbennek, hogy ártatlanul kell bűnhődniük, amikor kiúttalan elhagyatottságukban az öngyilkosság és őrület partjára jutnak, kisebesedett, megcsonkult lelkük segélykiáltásaiban ott érezzük a szerző forró emberszeretetének háborúkat gyűlölő hangját.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!