SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Két kiskutya barátkozik

tartalom:

"Egy napon csodálatos dolog történt. Megjelent nálunk egy kisfiú... Jakó Gyula... Ahogy találkoztunk, édesnagyanyám megfogta a kezemet, és hozzátaszított: - Barátkozzatok! Úgy néztünk egymásra, mint két kis vadállat. Mind a ketten riadtan és ellenségesen. - No, játsszatok hát! - mondta édesnagyanyám. De egyinkünk sem mozdult. Az ember-állatokban ugyanaz az érzés van, mint a kiskutyákban: ha két idegen szembetalálkozik, megvicsorgatják a fogukat, s morgással támadnak egymásra... Csak néztük egymást, és vizsgáltuk, melyikünk az erősebb. Vajon tanácsos-e belekötni és megmarkolni és földre teperni? Nagyanyám nem sokat teketóriázott velünk. Megfogta Jakó Gyulát is, engem is, és összetaszított bennünket. Mind a ketten megriadtunk, és úgy elmenekültünk egymástól, mint két fenevad. - Hát akkor vigyen el benneteket az ördög! - mondta nagyanyám, és otthagyott."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!