SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Két világ

: Két világ

Kiadás:

Budapest, 1945

Kiadó:

Müller Károly

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

244 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Sok ember szenvedte meg, ezer meg ezer embert érintett végzetesen az 1939-1944 évek közötti időszak kárhozatos szelleme, emberi sorsok változtak meg, boldog családi otthonok váltak a legszörnyűbb tragédiák színhelyeivé - egyetlen tollvonás, egyetlen át nem gondolt rendelkezés következtében. A legszilárdabbnak ismert alap, az erkölcsi világrend mozdult, bomlott meg ezekben az években és alakított olyan helyzeteket az emberek életében, amelyek - ahogy mondani szokták - regényíró tollára kívánkoznak. Egy ilyen tragikus sorsot ragadott ki a szerző a sok közül, olyant, amely még ebben a rendkívüli világban is egyedülálló és valóban a regényíró tollára kívánkozik. Egy fiatal leány vergődik a reázúduló rendelkezések és intézkedések viharában. Két világ áll szemben egymással és ezek között szenved és őrlődik a tragikus sorsú leány lelkileg és testileg. Az izgalmas fordulatokkal és páratlanul súlyos bonyodalmakkal teli cselekmény hátterét mesteri színekkel vetíti az olvasó elé a szerző."

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!