SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Ketten

, : Ketten

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Wieber & Wieber Kft.

Kategóriák:

Magyar irodalom Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

319 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A televízió a pillanat emlékműve. Nem maradandó műfaj. Ami a mai tévéműsorok jelentős részét tekintve inkább megváltás, mint baj. Pedig a média és benne a televízió nem eleve ördögtől való, irányítói tették azzá. Az igazi, alkotó tévés azonban fölfogja ráruházott felelősségét, és olyan műsort igyekszik készíteni, amely értékes és időtálló. A probléma csupán annyi, hogy a műfaj sajátsága, mulandósága miatt ezek a mostanság igen ritka szellemi élményt nyújtó pillanatok is a feledés homályába merülnek. Ezért született ez a könyv. Mert a kimondott szónak múltja és jó esetben jelene, a leírt szónak viszont jövője van. Amikor majd egy évvel ezelőtt a Hír TV-ben elindult a Ketten című műsor, az volt a célunk, hogy olyan embereket szólaltassunk meg, akikre érdemes legalább húsz percig odafigyelnünk. Az életükre és a világról alkotott véleményükre. Köztünk élő emberek ők, akik tehetségükkel, emberi mivoltukkal és puszta létükkel is demonstrálnak értéktelen, szellem nélküli, teljesen meghasonlott világunkban. Mindnyájan bizonyítják, hogy így is lehet, hogy így van igazán értelme élni.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!