SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Kint a pusztán

: Kint a pusztán

Kiadás:

Budapest, 1944

Kiadó:

Gábor Áron

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

295 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Lelkem künn a tágas mezőkön jár, miket egykor dallal befutkosék" írta egyik könyvének bevezető soraiban Cserzy Mihály. Novelláinak minden sora a tágas mezőkről, a magyar pusztáról, a homok népéről, az ő kedves testvéretről szól. A magyar népnek, fajtájának kiváló ismerője s megtestessítője, aki vidám, bölcs derűvel és szeretettel nézte a körülötte élő egyszerü embereket, azok tiszta világszemléletét, problémáikat és derűs bölcsességüket. Novellái ezekről a kedves magyarokról beszélnek, ízes, utánozhatatlanul tiszta magyar nyelven. A talaj és a környezet ihlető erejét kell éreznünk abban, hogy ahomokbuckák metropolisa, Szeged egyszerre ajándékozta a magyar olvasóközönségnek a legnemesebb értelemben vett népi írásművészet három nagymesterét: Móra Ferencet, Tömörkény Istvánt - és könyvünk ragyogó tollu szerzőjét, Cserzy Mihályt."

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!