SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Kiszorított élet

: Kiszorított élet

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

Masszi Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639851023

tartalom:

"Tíz nap alatt készült el legújabb, sorrendben ötödik könyvével Bagi Iván. Az író és humorista a sztárvilágba kalauzolja olvasóit, annak egy sajátos keresztmetszetét mutatja be a Kiszorított élet című regényben. A könyv fikció ugyan, de a szerző felhasználta személyes élményeit, és egy kedves barátjának szerelmi bánatát is. Bagi Iván új könyve a képzelet szüleménye, de a szerző valóságos élményeire támaszkodott, amikor idén januárban, mindössze tíz nap alatt megírta a Kiszorított életet. Iván legújabb könyve a médiáról szól, arról a furcsa világról, amelybe ? bár benne él ? sosem tudott teljesen beilleszkedni. A sztárokról, az ő világukról szól. Először szerettem volna kifigurázni őket, de rájöttem, én is ide tartozom? Az alaptörténetet egy barátom szerelmi drámája adja: egy szakítás története ez. Felveti és megpróbálja megválaszolni a kérdést, hogy miért alázkodunk meg olyankor, amikor a másik fél, a párunk már csak bánt és kinevet minket, miért zuhanunk térdre, amikor véget ér egy kapcsolat? Miért akarjuk mindenáron megtartani a másikat?"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!