SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Ködös iker

: Ködös iker

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Ab Ovo

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

204 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963785388X

tartalom:

"Mert az Olvasást, kegyes Olvasó, most már Rád hagyom, nem nézek bele ebbe a könyvbe, készületlenül írom ezt az ajánlást. (Nehogy aztán olyan is legyen.) Vannak tapasztalataim. (Minden módon) A múltkor is azt hittem, sikerült egy jó ridegen tényszerű könyvet írnom, aztán, ahogy belenéztem, láttam: tele van romantikus költeményekkel. Félek Olvasó, hamarabb fogod megtudni, mi van ebben a könyvben, hamarabb nálam. Mégis: itt elsősorban elbeszélések vannak, szinte novellák, de még körítve ilyen-olyan közvetlenebb szövegeléssel a szerzőről. Ígérem, legközelebb ez nem lesz így. Kérlek, Igaz Hívem, örvendj novellás telitalálataimnak máris, borzongj az élet rémségein, s ne mondd azt: "Tandori Dezső költő-műfordító" akkor hát prózát is írt, na ja. Pszichobetegen a dologtól, de annyira, annyira: prózát akartam írni kezdettől fogva! A mélyekből kiáltok, halld meg Kegyes! Meg hát másokról is lesz szó, már hogy szem ne maradjon szárazon, orr vértelen.' Tandori Dezső -úgy is mint Prosa Márki

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!