SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Koponyák hegye

: Koponyák hegye

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

150 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632703219

tartalom:

"Nekem kevés volt a mindennapi, megszokott öröm, nekem már nem fájt a mindennapi, megszokott fájdalom... Én igazi örömöt akartam, igazi fájdalmat! Mindent és Mindenkit... A Világot, az Életet elégetni minden pillanatomban!... Ezért találtam ki, hogy Isten fia vagyok, s Megváltó, hogy király... S hogy az én országom nem ebből a gyógyíthatatlan fájdalmakkal fertőzött és mindig torzan megélhető örömökkel terhes világból való... Hogy az én országom örökkön lobog a fényben! Ezt találtam ki, mert gyűlöltem, utáltam az élettelen életet, a hamis törvényű rendet. Gyűlöltem, mert arra kényszeríti az embereket, hogy ne lehessenek egyenlőek, mert megosztja őket: kicsikre és nagyokra, szegényekre és gazdagokra, okosakra és butákra, egészségesekre és nyomorékokra, elégedett és elégedetlen ostobákra... Mert arra kényszeríti az embereket, hogy ne lehessenek emberek, csak elporladó valakik..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!