SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Korhatár nélkül

: Korhatár nélkül

Kiadás:

Budapest, 2011

Kiadó:

Quóta Bt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

135 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789638835413

tartalom:

Tudod, az élményszerűség meg az érzelmek. Az indulatok meg az értetlenség. A tehetetlenség. A csalódottság. A keserű szájíz. Az elbizonytalanodás. A rossz időben rossz helyen tartózkodás fejbekólintó felismerése. Amikor a kinyújtott kéz nem találkozik máséval. Az örök magadra maradottság önvádat gerjesztő állapota. Amikor a cigaretta kihullik kezedből, te meg, mert hajlamos vagy rá, hogy bárminek jelentőséget tulajdoníts, elgondolkodsz, s ahogy tépelődsz, mások szemében ostobának tűnő gondolataid támadnak - biztos, hogy a véletlen műve volt? Amikor tükör elé állsz, ráncaidat méregeted, és elmerengsz rajta, hogy melyiket írjad az Idő, melyiket a Történelem és melyiket a saját számládra. Mert a ráncoknak genezise, keletkezéstörténete vagyon, úgy bizony, s lehet, hogy jómagam e tézis bizonyítása végett olvastatom Veled, Olvasó mindazt, ami itt következik.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 200 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!