SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Krisztina élni tanul

: Krisztina élni tanul

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

370 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A szokványos női regényektől tárgyában, menetében, stílusában, alakjaiban alapvetően különbözik Szőllősy Klára nyugtalanító műve, az első könyve. A szív, a szellem, a test kíváncsisága viszi a hősnőt szerelmeken, országokon, könyveken, kalandokon át egy nagy cél felé: megtanulni az életet. A fiatal írónő meglepő biztonsággal ábrázolja ezt a merész női pályát. Krisztina a szinte megvalósíthatatlan ábrándot kergeti; megpihenni a boldogságban, tisztán őrizni meg fejét az érzékek ujjongásában, szellemét gazdagítani az emberiség nagy művészi alkotásainak élvezetével, s tökéletesen egybehangolni a természettel. Változatos női sors merész szakaszai peregnek le az olvasó előtt. Bejárjuk a hősnővel a tudomány és művészet magasztos vagy kétes csarnokait, az öröm útvesztőit. S háttérként Budapest, Páris és London szellemi és szerelmi élete teszi teljessé a körképet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!