SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Kurva vagyok. Karriertörténet

: Kurva vagyok. Karriertörténet

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Pannon

Kategóriák:

Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

238 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Nagyon sok nő beöltözik a szeretkezéshez, kikalkulálják a hatásokat. Szexis pongyolában teszi magát, csipkés francokat villogtat, harisnyatartós kurvaanyjában meztelenkedik, ezzel izgatja a férfit. Én már úgy érek föl a lakásba, hogy a férfinak áll a fasza, mint a cövek, én izzadok, reszketek. Mit mutogassak magamon? Majd az ágyban! Vagy az előszobafogas alatt, vagy a hűtőszekrény tetején, tök mindegy! Szerintem a férfiak jobban ragaszkodnak az ágyhoz, mint a nők. Lefeküdni valakivel. Lehet, hogy ez a lefekvés guggolás, térdeplés, állva baszás, féllábon kúrás, mit számít az ágy, ha nincs kedvem odáig elmenni! Az előre megfontoltság engem bénítana. Fogalmam sincs hogy lehet felkészülni a dugásra. Majd így nyúlok a férfihez, úgy pislogok a faszára! Így fordulok, így hajolok, ekkor sikkantok! Talán jó, mert jól csinálják, de nekem nem jó. Nem hozza ki belőlem azt az érzést, ami a legfontosabb. Nem az élvezés a fontos, hanem az az érzés, ami túl van az élvezésen, aminek az élvezés csak előfeltétele. És ennek az érzésnek el kell indulnia bennem már a dugás előtt. Már az utcán. Már amikor először érint. Mikor rám néz. És nem szabad semminek elrontania. Ha az ágyig való elbokázás egy pillanatra is kiszámítottá, eltervezetté teszi, nem kell elmenni az ágyig se. Ha egy szemvillanásra is kiszállok, vagyis az elvarázsoltságból visszajövök, és tudom, mi következik a férfinál vagy akár nálam, nem lehet a férfi elég jó ahhoz, hogy nekem jó legyen."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!