SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Mágia és metafizika. Esszék, tanulmányok

: Mágia és metafizika. Esszék, tanulmányok

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Kráter Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

272 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637583432

tartalom:

"Napjainkban az ember azt érezheti, hogy az eredetiségnek sokkal kevesebb esélye van, mint az előző korokban. A tömérdek hír, a rengeteg valóságtöredék szinte észrevétlenül színes fecsegésre vagy másolásra készteti a szellemet. Tornai József versei és tanulmányai minden sejtjükkel, minden borzongásukkal elutasítják ezt az ezredvégi veszedelmet. Kortárs íróink közül azon kevesekhez tartozik, akik - ahelyett, hogy saját hanyatlásuk szakértőivé válnának -, mindenben a világot életben tartó és újraszülő kíváncsiság "vademberei" maradnak. Magánélet, szerelem, művészet, vallás, politika, filozófia mind-mind olyan terület a számára, amelyben a teljes élet igényét jelenti be. Mióta ismerem, mindig az érzelmi semlegesség ellenfele volt. Mostani esszékötete: a Mágia és metafizika már-már tékozlóan gazdag dokumentuma egy "modern vadember" izgalmas vallomásának és tanúskodásának.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!