SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Magyar máglya

: Magyar máglya

Kiadás:

Budapest, 1934

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A Magyar Irodalom Jelesei

Terjedelem:

224 p.

Kötésmód:

félbőr

tartalom:

"Pakots József élettörténete úgy kezdődik, mint valami tanulságos iskolai olvasmány. Szegény alvinci iparos fia volt. Gyermekkorában lett árva, ifjúsága keserves küszködések és nélkülözések közt telt el. Abban a korban, amely más fiúnak a testi és szellemi erőgyűjtés ideje, neki a mindennapi kenyér után kellett járnia. Semmit sem kapott ingyen a sorstól, mindenért meg kellett fizetnie. A tudásáért és műveltségéért is keményen megdolgozott, mint Rákhelért a bibliai Jákob.
Budapestre jött, a jogi egyetemre, ismeretlenül és pénz nélkül. Nem is lett belőle jogász, hanem kikötött abban a révben, ahol nem kérik számon az embertől a diplomáját, csak a tehetségét: újság szerkesztőségben. Amit elért életében, azt a maga erejével verekedte ki. Lépésről-lépésre ment előre és fölfelé, mohóság nélkül, de a célját ismerő ember konok kitartásával."

Részlet az előszóból

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 200 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!