SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Magyarország aranykertje

: Magyarország aranykertje

Szerkesztő:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

253 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631139956

tartalom:

"Krúdy Gyula hatalmas életművének fő alkotásait párhuzamosan kísérik az ifjúsági írások. Bármilyen magasra ívelt is írói pályája, témavilágának egy részét fenntartotta fiatal olvasóinak. Ebben a kötetben a kiadó olyan írásokat tesz közzé, amelyek csak az író életében jelentek meg, többnyire folyóiratokban, csekély számmal ifjúsági kötetekben. Az első fejezet történelmi tárgyú elbeszélései a nemzeti múlt haladó hagyományából fakadnak. A második fejezetben kalandos történetek villantják fel az író gyermekkorának pillanatfelvételeit. A harmadik fejezetben a tájak, évszakok, ünnepek szőttesében az érzelmes hangulatokat, felejthetetlen emlékeket idéző nagy varázsló művészi színösszeállítása ragyog fel. A kötet negyedik, záró fejezetében pedig azok a különös alakok vonulnak fel akik olyan gazdagon népesítették be Krúdy írói világát, minden korszakában."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!