SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Magyarország, te dög

: Magyarország, te dög

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Pesti Szalon Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

174 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Köztudomású, hogy az emberek az égből jönnek, és a földben végzik. Tehát aki fiatal, az közelebb van az éghez, az öreg meg a földhöz. A fiataloknak az a lényeg ami fönt van, ők az eget méregetik, az öregek azt a darab földet tartják mindennél fontosabbnak, amin állnak. Fönn van az egy, a földön vannak a darabok. Fönn a kozmoszban nincsenek elhatárolódások, tehát amikor jövünk lefelé, még bennünk sincsenek, ez abban is megmutatkozik, hogy a fiatal egybegyűlik, a központok felé áramlik. Amikor az emberek fiatalok még, szeretnek sokan lenni, szeretnek együtt lenni. Amikor viszont megöregszenek, fokozatosan különválnak. Az emberiség történelmében is a megújulás, a megfiatalodás időszakaiban az emberek összegyűlnek, sokan csinálnak valamit. A diktátorok is azért szeretik a tömegeket összeterelni, mert olyankor úgy néz ki, minha megújulásról lenne szó, pedig a saját földjén álló magányos diktátor illuzionista mutatványa nem tévesztendő össze az emberiség egyesülési, együtthömpölygési vágyával."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!