SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Mashatnak még mindig kék az ég

: Mashatnak még mindig kék az ég

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Quóta Bt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

134 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Még kezdeti homo sapiens koromban történt, hogy berepültem egy templomba, é sminden világosság és fényesség, de dühömben le akartam mindekit söpörni a karzatról vagy trifóriumról, különösen egyet, akinek utáltam a pofáját - bár mindig rendes és barátságos volt hozzám, már kisiskolás korom óta -, de nem sikerült, akárhogy kapaszkodtam is belé.
Majd tovább a szentély felé, ahol egy piros lángocska pislákolt. Egyébként itt sötét volt.
(Vajon kik építették ezt a templomot ezekben a történelem előtti időkben? Talán dínók vagy a hormók? - ez utóbbiak már akkor is megtalálhatók voltak.)
Mindenesetre itt kaptam első ihletésemet, úgyhogy gyorsan kirepültem a jobb oldali kereszthajó kapuján. Repültem, repültem a mezőkön át, mígnem egy jegenyefához nem értem. Fent a magasban jól kivehetően ott kapaszkodott, trónolt egy fekete hajú, de a barlang-lakástól hófehér bőrű leányzó. Leszálltam mellé.
Rövid barátkozás és ölelgetés után csalódottan leültünk szemközt, ki-ki a maga faágára. Végül mutogatással és sapiensi ordítozással megértettük egymással, hogy szükségünk van egy harmadikra: a "Másik"-ra.
Hát így kezdődött.

Állapot:

hibátlan

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!