SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Megszólal a sírvilág

: Megszólal a sírvilág

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Forum Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

595 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Passuth László ebben a regényében az archeológiai élményt foglalja - újabb irodalmunkban talán először - regényes keretbe. Főhőse Imre bojtárfiú, akinek életét, a pásztorok természetes életét zavarja meg a pusztára kerülő filmes csoport. A film rendezője magával viszi a bojtárfiút a nagyvilágba, taníttatja, embert nevel belőle. A bojtárfiúból archeológus lesz. A szerző Imre életén, pályáján, vívódásain keresztül elmúlt, csodálatosan szép világokat tár fel az olvasó előtt. Ebben a regényében Passuth László a maya, hettita, etruszk és az avar sírvilágot szólaltatja meg izgalmasan és szépen: az Imre tudományos karrierjén kersztül ismeretlen világrészek és kultúrák történetével ismerkedik meg az olvasó. A könyv hiteles tudományos anyagát a szerző izgalmas cseleményekkel forrósítja át és észrevétlenül ismertet meg azokkal az archeológiai eredményekkel, amelyek segítségével megszólal az ezeréves sírvilág.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!