SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Naná, hogy nők!

: Naná, hogy nők!

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Béta Irodalmi Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

198 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A szerző, Kormos Valéria a Magyar Nők Lapja főmunkatársa. Sorsokon, életutakon mutatja be - a hetvenes évektől napjainkig, tizenhat esztendőstől a hatvanévesig - az elmúlt évtizedek manipulációit, hazugságait, amelyek a mai női lét skizofréniájához vezettek. Tükröt tart elénk, mai nők elé, egykori "lehetetlenek", mai megalázottak és megszomorítottak, harcolók és elcsüggedők, sikeresek és mindenkori vesztesek, elfutók és helytállók elé. Ki is ismerné őket - bennünket - jobban, mint az, aki egy utat járt velük, aki riporterként nap mint nap érintkezésbe kerül sorsukkal, problémáikkal. Akire "hálátlansága" miatt megorroltak káderanyáink, aki tudja, hogyan próbálták meg kijátszani a nőket a politikában, a jogokban saját nemük ellen, a másik nem ellen..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!