SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Napnyugati utazás ; Napló

: Napnyugati utazás ; Napló

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

632 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632076990

tartalom:

˝Útleírásai a művelt, mindenre kíváncsi és fáradhatatlan szellem, az érzékeny szemtanú művei. Bölöni futó benyomások rögzítése helyett enciklopédikus, gazdag képet ad kora politikai, gazdasági, társadalmi, társasági és művészeti életéről, színesen, élvezetesen, megőrizve mindig az élmény frissességét. Stílusának nem ártott az idő, adatai, megfigyelései ma is elgondolkodtatóak. Utazás Észak-Amerikában című munkája kötelező olvasmány az amerikai történész szakos hallgatók számára - csak mi, akiknek szánta, nem ismerjük eléggé. Pedig nekünk bizonyára többet mondhatnának írásai, hazája számára megfogalmazott tapasztalatai, önostorozó, lényeglátó vallomásai. Hiszen Bölöni Farkas Sándor azoknak a magyaroknak volt egyike, akik a messziről nézve oly lelkesítő, közelről viszont sokszor gyötrelmesen tehetetlen reformkorban a nemzetet jelentették, jelenének reményt adtak, jövőjének példát.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!