SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Négy könnyű darab. A liftben; Házkutatás; Menekülők; Ezüstruha csillaglányon

: Négy könnyű darab. A liftben; Házkutatás; Menekülők; Ezüstruha csillaglányon

Kiadás:

h. n., 1997

Kiadó:

Manuscript Bt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

171 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630478277

tartalom:

˝... Véletlenül nem rólam van itt szó? De bizony, kedves olvasótársam! Rólunk bizony. Nem kímél bennünket ez a kutya szerző; legyünk bármely társadalmi réteg tagjai, munkások, értelmiségiek vagy egyéb szélvitte alakok, megkapjuk a magunkét valamennyien. Mint ahogy megkaptuk a kortól, amelyben éltünk, élünk. És még mielőtt dühbe gurulnánk, mit képzel ez a szerző; miket merészel írni rólunk, hökkenten észrevesszük, kár hangoskodni, elég bölcs ő ahhoz, hogy ne felülről nézzen ránk, hogy sajátmagát is közénk sorolja. S ha túl zordnak tartanánk a képet, ne felejtsünk el arra a kis fényecskére figyelni, ami kezdettől fogva ott lebeg a sorokban; a líra és a játékosság, mely olyan mesterien jelenik meg párban az abszurddal, a groteszkkel, hogy tudja az ember, ez nemcsak mesterségbeli tudásból fakad, ez mélyebb, a szív belsejéből jön. És ha nem szabad is kimondani: reményt sugall...Lázár Ervin˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!