SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Nelli néni öröksége

: Nelli néni öröksége

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

463 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Szántó György regényének két főhőse van: egyik Vaszkó néni, az öreg újpesti takarítónő, másik Vasco da Gama, a portugálok nagy felfedezője, India egykori alkirálya. Mi közük egymáshoz? Két ember, egymástól térben és időben egyaránt távol. Nelli néni nem tudja, hogy ő egyenes ági leszármazottja az egykori híres utazónak. Jól tudják azonban ezt egyesek külföldön, s számolnak mindazzal, ami ebből következik: az egyenes ági leszármazott jogigényt támaszthat a portugál kormánnyal szemben a nagy ős hagyatékára. Nagy hajsza indul a mesés összegű örökségért. - Szántó György írása műfajilag sem mindennapi könyv: a történelmi, társadalmi és fantasztikus regény izgalmas vegyülete. Végeredményben két történet fonódik össze a könyvben: Nelli néni élete, és nagy ősének, a híres portugál világjárónak az életsorsa, amely távoli világrészek felfedezését foglalja magában.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!