SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Nem szép versek. Válogatás az 1992. évi verseiből

Nem szép versek. Válogatás az 1992. évi verseiből

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n., 1993

Kiadó:

Nap Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

147 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638116005

tartalom:

Jelen kötet az idei Szép versek című antológia kiegészítésének igényével jött létre, semmi esetre sem helyette vagy ellene. Nézetünk szerint ez a két válogatás együttesen hívebb és gazdagabb összképet ad a kortárs költészet mai állapotáról, mint külön-külön tehetné.
Természetesen még így is jócskán érheti kritika a kiadókat a minőség, a kétféle összeállítás szempontjai és a továbbra is hiányzó nevek miatt.
A külön kötetben szereplő alkotók a valóságban nem oszlanak és nem is oszthatók két táborra. Ilyetén való szereplésük elsősorban a könyvkiadók és a szépirodalom finanszírozásának nehézségeiből következik, de nem csupán abból. Mindezek okán választottuk kötetünknek a nyilvánvalóan ironikus, parafrazeáló címet, amellyel senkit sem akartunk megbántani.
Csupán botránykeltéssel aligha lehet jó ügyet szolgálni, de mert egyre nehezebb jól szolgálni, bizonyítsa ez a kötet is, hogy nem próbálunk kibújni a közös felelősség alól.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!