SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Nincs többé férfi

: Nincs többé férfi

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Humor

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Vidám Könyvek

Terjedelem:

395 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A regény mai fiatalokról szól, akik fiatalságuk és koruk összes ellentmondásaival állandó csatározásban vannak; akikre - mert szégyellik és titkolják gazdag és tiszta érzelmi világukat - szokás azt mondani, hogy "nincs erkölcsi normájuk". A főhős bosszúból veszi feleségül üzemvezetője leányát, Tyutyut. A leánynak tetszik az ötlet, mert tetszik Rocki - és kezdetét veszi a rendkívül szellemes kalandokban bővelkedő "próbaházasság", amelynek során Sipkaynak alkalma nyílik egy sereg valóságos morális-etikai problémát megvilágítani, s egyben bizonyítani, hogy kitűnő ismerője a mai fiatalság érzés- és gondolatvilágának. Erőteljesen karikírozott alakokkal, meghökkentő, mulatságos szituációkkal azt igyekszik bemutatni, hogy mennyire eltorzítja mai fiatalságunk egészséges tudat- és érzelemvilágát egy sereg erőszakkal előrángatott álprobléma, társadalmi rendünktől idegen életformák és életérzések divatos majmolása. .

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!