SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Női szemmel a világ körül

: Női szemmel a világ körül

Kiadás:

Budapest, 1938

Kiadó:

Genius Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

244 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Férjem newyorki ismerősei mindent megmutattak, amit New Yorkban illik látni és mégsem találok semmi írnivalót. A hajó indulásáig egy úgynevezett divatos newyorki lokálban voltunk és mint ahogy szokás itt New Yorkban, estélyi ruhában mentünk a hajóra. Ez most már az utolsó hajó. Négy-öt nap mulva Európában leszünk. Mikor elindultunk a newyorki kikötőből, a felhőkarcolók ablakai kivilágítva, a Broadway óriási színes reklámjaitól egészen színes volt az ég és az egyik felhőkarcoló tetején valami furcsa vöröses, élénk fény volt. Később tisztán kivehettük, hogy tűz volt. Még megcsodáltuk, inkább tisztességből, mint lelkesedve, a kivilágított Szabadság-szobrot és eltűnt New York. És nem fájt a szívem." Gordon Zita (1911-2006) színésznő. Filmjei: Budai cukrászda, Az új földesúr, Évforduló.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!