SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Nullák királya

: Nullák királya

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Légrády testvérek

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

184 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Azt mondják, hogy nincs a világnak szebb városa, mint Budapest májusban. A rövid gondolatokat mindig meg lehet toldani egy mondattal: nincs szebb világ, mint "a csodaszép" május világa! ... És itt jusson eszébe mindenkinek egy-egy kedves emléke, egy ibolyacsokor illata, egy langyos szellő simogatása, egy elsuttogott verssor ... Az ifjúság! ... Zékány Elemér dúdolt az Andrássy-úton. A suszterinas fütyül, a cselédlány nótázik, az öreg urak bendőjükben hagyják elzengeni a dalokat, mint a naptól felizzott Memnon-szobrok, a fiatalságból azonban kicsiklandozza a május a dalt: fütty, nóta - dúdolás lesz belőle. Zékány kitűnő ebéd után cigarettáját szitta és amint lépett, minden érintkezése a földdel újabb erőt, öntudatot öntött belé, úgy érezte magát, mint egy modern Anteus, akinek az aszfalt ruganyos önbizalmat ad. Dúdolt. Zsongott benne és körötte minden. Bizsergette a sima aszfalt, a kitűnő ebéd, a jó cigaretta, a tavasz, a huszonötesztendős fiatalság és remény, hogy ma még - ezreket nyer! Zékány a lóversenytérre készült."

leírás:

Átkötött példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!