SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Örök nomád

: Örök nomád

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Kazay, nagymultú magyar család sarja, ifjúsága egyetlen vágyódás volt a pusztai nép, a hortobágyi pásztorok élete után. Ifjúkorának álmait azonban eltemette egy forró szerelem, egy dekadens francia márkiné hatása. Kazay a túlfinomult Nyugat rabja lesz, de nem talál nyugalmat, lelke meghasonlik. A lélek legbenső vágyait csak a világháború és a hadifogság szabadítja fel újra benne. De akkor mindennél erősebben. A kirgiz pusztákon újjászületik, megfürdik Őskelet napjában. Megszeret egy kirgiz lányt, elhódítja vőlegényétől, feleségül veszi. Mikor a hadifoglyok végre hazatérhetnének, Nyugat őt is megkísérti még egyszer, de benne erősebb a határtalan szabad Kelet vonzása: ott marad felesége, kisfia mellett, az őshazai tájon, a végtelen legelőkön, pusztai testvérei között, örökre. Mariay Ödön a ritkán megszólaló, de mindig érdekeset mondó írók közül való. A Kelet fia és az Aranyszájú Zongh nagyszerű stílművészének, a vonzó elbeszélőnek ez új kötete, mely az Örök nomád megkapó történetén kívül még egy sor remekbe készült elbeszélést is tartalmaz, tán legszebb, legmegkapóbb munkája."

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!