SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Ostrom békében

: Ostrom békében

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Terjedelem:

403 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Az eddig többnyire novveláiról ismert írónő könyve művészi és műfaji útkeresés.. Az Ostrom békében egy ember szellemi gyarapodásának, magára ismerésének és a világban való tájékozódásának fokozatait örökíti meg: a személyiség formálódásának, lehetőségeinek és kötöttségeinek dokumentumait. Az összkép több megközelítésből befogadható-értelmezhető vallomás az emberről, kitárulkozás, amelynek önmagán túlmutató hitele van. "Amikor az olvasó figyelmébe ajánlom munkám, abban a tudatban teszem, hogy bár magam minden képességemmel dolgoztam rajta, bizonyosan számtalan fogyatékossága van. Jelen könyvem sok helyütt mások írták. Ezek a szellemi termékek, amelyeket idézek vagy megidézek, olyan tökéletesek a maguk nemében, ahogyan tökéletes a maga nemében egy matematikai képlet. S ahogyan a matematikai képlet törvény, bármely más szellemi képlet is lehet az, legfeljebb még nem szoktunk hozzá, holott már gyakran törvényként használjuk. Rabindra Nath Tagore szavaival: Ez nem a bitoklás hatalma, hanem az egységesség hatalma."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!