SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Őszi utazás

: Őszi utazás

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Nyugat nagyjai

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

269 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A bagdad-londoni expressz este kilenc óra öt perckor zúgva kanyarodott ki egy domb mögül és megállt a kis magyar vidéki állomáson. A sötét szeptemberi estében szikrázva ragyogtak kivilágított ablakai. A hallgatag mezők közt a szerény, magányos állomási épület egy perccel ezelőtt még aludt a sötétben. Most álmából felriadva néhány gyenge lámpájával álmosan pislotott a száz szemmel fénylő félelmetes vaskígyóra. Az épület előtt katonás mereven állt a fiatal állomásfőnök. Néhány lépéssel arrább, a padon egy szép, nagy barna lány ült hatalmas fehér kutyával. Mikor a vonat megállt, egysezrre megint falulsi csönd lett, és a szántóföldek nagy éjszakaki hallgatásában csak a mozdony szabályos lélekzését lehetett hallani. Se fel, se le nem szállt senki, még a kalauzok sem mutatkoztak. Az expressz öt percig állt itt, de csak három nap óta, mióta változott a menetrend...

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!