SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Párhuzamos magányok

: Párhuzamos magányok

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Színház

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

457 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630756846

tartalom:

˝Mensáros Zoltán regényíróként Böjti szél című művével debütált 1968-ban. Új regényét 1986-ban kezdte írni. A regény nem klasszikus értelemben vett életrajz, de átszövik mindazok az élmények, amelyek az író testvére, a nagy színész - Mensáros László - zaklatott pályájával, börtönéveivel és súlyos betegségével is összefüggtek. A mű ösztönös és szabad asszociációkra épül, melyek a huszadik század emberét akarva-akaratlan megérintették. Palkó András és Palkó Gábor - az írás főszereplői - testvérek, de az író megformált olyan embereket is - szintén nem életrajzi igénnyel -, akik érzékenyen reagáltak a huzatos jelenkori történelem megdöbbentő kihívásaira. A mű egy alkotó élet rajza, a pályáé és a sorsé, a népszerűségé és a magányé, az esendő testé és a viaskodó, magasba törő léleké.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!