SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Páris élete

: Páris élete

Kiadás:

Budapest, 1927

Kiadó:

Stádium Kiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

245 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A háború után a délamerikai doktorok új járványos betegségeket fedeztek fel, amely ma már a spanyol- és portugálnyelvű orvosi könyvekben éppen úgy szerepel, mint például a melankólia. Az új betegség neve "parisite" s a közel ötesztendős világégés után járványszerűen lépett fel Amerika nagy metropolisaiban, főként az előkelő és jómódú hölgyek körében. A "parisite" egyetlen orvossága hajójegy a kontinensre és hatheti párisi tartózkodás. Mert a "parasite" nem egyéb, mint ellenállhatatlan vágyakozás Párisba, amely a hosszú esős vagy havas tél után, nemcsak Buenos-Ayres, Rio de Janeiro, hanem New York és Boston gazdag hölgyeit is elfogja, nyugtalanná, idegessé, majd búskomorrá teszi. Ilyenkor azután az aggódó családapa, gyöngéd férj nem tehet egyebet, mint, hogy Párisba viszi vagy küldi a beteget, mert különben a baj esetleg annyira súlyosbodik, hogy a "parisite" áldozata megszökik vagy - válópert indít."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!