SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Páva a tányéron

: Páva a tányéron

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

241 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631418340

tartalom:

"A második világháború vége felé, valahol Pomerániában, a régi német-lengyel határ közelében játszódik a történet, az Ausztráliában élő író új regénye. Hősei egy falusi kastélyban beszállásolt magyar huszárok, az otthontól elszakadt fiatalemberek, akik az értelmetlen háború még értelmetlenebbé vált végjátékában próbálják menteni életüket, lelküket, múltjukat, reménykedve egy kibírható megpróbáltatásokkal teli közeljövőben. Különös, szép szerelmi történet áll a regény központjában, az érzékeny, művelt, fiatal huszártiszt és a faluba szakadt és ott meggyökerezett tanítólány között. Háborús szerelem ez, néhány napig tartó, múlttal terhes, jövőtlen, de mégis életre szóló kapcsolat, soha el nem múló emlék."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!