SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Pénz a láthatáron

: Pénz a láthatáron

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Genius Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

272 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A legszebb feladat, amit el tudok képzelni, ebből a sziklából szavakat csiholni! Vajon mit mondhat amikor őszinte? Vajon mikor őszinte? Most forró teát itatnak vele, hidegbe csavarják, aláíratnak vele, - szerződéseket és fényképeket - rángatják ide-oda és nem hagyják lélegzetet venni. Érzem, hogy most engem figyel. Egy szőke fürtöm előrehull, amint a papírra hajlok. Megdördül a világbajnok hangja, közvetelenül mellettem. - Hadd lássuk, mit írt rólam az újságnak, kisasszony? Vérvörös lettem és görcsösen szorítom a papirost. De mindenki rámnéz és ha nem mutatom meg az "interjút", - kidobnak. Ha megmutatom, akkor is kidobnak. Corner elveszi a papirost. A papiroson ennyi áll: "Jemmy Corner. Jemmy Corner. Jemmy Corner." Úgy tesz, mintha olvasná. Évtizedekig tartó másodpercek telnek el. Jeff bele akar nézni a papirosba. Jemmy durván ellöki. Durván? Nem. Gyöngéden. Hozzám gyöngéden. Amikor visszaadta az "interjút", csak annyit mondott: - Szeretném, ha ezt leközölné a lapja, változtatás nélkül.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!