SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Péterek könyve

: Péterek könyve

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Saxum Kiadó Bt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

245 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789637168956

tartalom:

˝Nomen est omen˝ avagy a név kötelez - tartották a bölcs rómaiak, és talán nincs még egy olyan név, mint a Péter, amelyre ennyire igaz lenne a mondás. A bibliai eredetű név jelentése: kőszikla. A szerző új nézőpontból közelít a név és viselőjének személyisége felé. A könyvben megismertet a névmágia, a numerológia, a névlélektan fogalmaival, de valójában azt járja körbe interjúiban, hogy mennyire jelenik meg a ˝kősziklaság˝ szimbolikája a keresztnév viselőinek életpályája során. A híres Péterek őszintén vallanak hivatásukról, szeretteikről, sikereikről, bukásaikról, hitükről és kétségeikről, arról, hogy keménységük, melyet a név sugall, hogyan segítette, vagy éppen gátolta őket életük folyamán. Egy közös van bennük: mindannyian Péterek. Hogy mennyiben szolgáltak rá nevükre, ezt döntse el a kedves Olvasó! A szerző így vall munkájáról: ˝Kérdeztem és válaszoltak. Köszönöm nekik, azoknak a Pétereknek, akikkel beszélgettem, akik bizalmat szavaztak nekem, s ezáltal életem első könyvének is. Remélem, hogy olvasása legalább annyi örömet, bölcsességet és felismerést nyújt majd, mint amennyit az írása jelentett számomra.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!