SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Processzusok

: Processzusok

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

JAK füzetek

Terjedelem:

104 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A szerző egyik alapvető élménye az emberi lét – és ezen belül saját létezésének, a világban elfoglalt helyének, megkülönböztethető egyénisége jelentőségének – bizonytalansága. Aminek szükségszerű következménye a legkülönbözőbb írói módszerekkel, prózai műfajokkal, stílusokkal való szertelen kísérletezése; írásainak intellektualitása; a dolgok, a jelenségek és emberek egymásba játszó sokértelműségét kifejező iróniája (mindegyik novellája „n” dimentziójú bundatextus" – sokjelentésű csaliszöveg).

Írói tevékenységét olykor groteszkül céltalannak érzi: „helypénzárus vagyok a légypiacon”. De nem tud, nem akar ebbe az elszigeteltségbe beletörődni, keresi képzelt olvasóját, hogy kapcsolatot teremtsen vele, hogy kapcsolatot teremtsen vele, hogy visszajelezzen neki: „Kapcsolatba léphetnénk-e, ha másutt nem, az éter(nitás) »hullámain« teremhetne-e köztünk együttműködés? … Hogyan lehetne poliglott dialógussá fejleszteni e hevült magánbeszédet? … Hogyan érhetjük el egymást? Kérlek, üzenj!”"

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!