SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Rimbu

: Rimbu

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

260 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Rimbunak a Maláji-szigetek őserdejét nevezik, amelynek ragálytól fenyegetett, a bennszülöttek gyűlöletével körülvett, babonákkal terhes magányában él, küzködik az a néhány fehér ember, aki az őserdei ültetvényes nehéz hivatását vállalta el. Ide, ebbe a különös világba vezet el Székely László regénye. Az író hosszú éveket töltött itt el, jól ismeri a civilizációtól messze esett, az őserdei vad magányban kedélybeteggé vált fehérek hányatott életét. Amit könyvében elmond e száműzöttek keserves napjairól s arról az örök ellentétről, amely a fehér embert a bennszülöttől áthidalhatatlanul elválasztja, az mind hiteles élmény. Egy kisiklott életű magyar kivándorló s egy bennszülött asszony tragikus szerelme köré csoportosítja az író pompás megfigyeléseit, gazdag mondanivalóját errő a különös exotikus életről. Ma, amikor az egész világ figyelme a háború megpróbáltatásaiba került Maláji-szigetvilág felé fordul, fokozott érdeklődésre számíthat ez a különös világot elénk idéző, kalandokban bővelkedő, érdekes regény, amely az ázsiai lélek mélységes rejtelmeit s kiismerhetetlen erkölcseit tárja elénk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!