SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Sóhajok hídja

: Sóhajok hídja

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

114 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631420833

tartalom:

"Apa és Anya! Itt küldöm nektek új kötetem. Van benne mindenféle: széppróza, vers, esszé, kritika - hát az ilyesféle meghatározásokon ti csak kacagtok, gondolom, de én is. Valójában vallomások ezek, különféle, adódó maszkokban. A Sóhajok hídja a Napkönyv folytatása. A Betiltott emberek és még néhány írása zsidókról szól. A Kádár-darab nem valósult meg, de a lényeg itt van. A többi legyen az ő gondjuk. Mándy Ivánnal töltöttem 1995 ádventjét egészen karácsonyig: jó volt. Emlékeztek álmaimra - reggelre mindig megizzadok, emlékezhettek! - fergeteges életerőm a maga módján ma is tiltakozik; ez is itt van. Írtam még Egerszegi Krisztiről, filmekről, Esterházyról és a hitről. Szóval ez afféle átmeneti könyv, átmeneti kabát. Együtt fázom az országgal; kemény, rossz idő van ma Magyarországon, kutyaidő. Már csak írók és szeretek. Amíg hagynak... Vigyázzatok rám."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!