SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Svédország messze van

: Svédország messze van

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

203 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Varga Bálint, a fiatal könyvtáros, akinek végre meg kell mérnie önmagát, végig kell gondolnia eddigi életét, hogy a férfikorba továbbléphessen. A magabiztosnak látszó, soha el nem lágyuló, célratörő, ám sérült fiúnak sohasem befolyásolták az érzelmek a tetteit. Büszke, törekvő fajta, kikezdhetetlen volt mindig. Egyedül szerzett meg mindent - mert kamaszos sértődékenységgel már tizenöt évesen elköltözött az anyjától -, diplomát, lakást, vezető beosztást. Amikor megvalósultak örökös készenlétet parancsoló tervei - elveszti kapaszkodóit, kényszerűen új célokat kell keresnie. Múltját faggatva döbben rá, hogy harmincéves korára hiábavalónak tűnik eddigi élete, mert sohasem élvezte az élet apróbb-nagyobb örömeit, bánatait, s mert hidegsége, lappangó karrierizmusa megakadályozta mélyebb kapcsolatok teremtésében. Le kell számolnia önfejűségtől megkeményedett gyermekkorával, a "magamban bíztam eleitől fogva" megkérgesedett életelvével, illúzióival. Ezt az oldódásra serkentő, nehéz fordulatot éljük át vele az érdekes történetben.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!