SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Szagok könyve

: Szagok könyve

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Réka Könyvműhely Kft.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Seneca könyvek

Terjedelem:

139 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963916240x

tartalom:

˝Elek Ignác a természettudományi karon szerezte diplomáját Gyerekkorának, fiatalságának, jelenének legfontosabb történetei jellegzetes szagok formájában élnek emlékezetében. E szagok kémiáját, fizikáját nyilván természettudományos pontossággal is el tudná mondani. ő azonban eseményeket, tényeket, érdekes embereket, változatos helyszíneket, ínycsiklandó ízeket ír le olvasmányosan, szellemesen. Ami a Szagok könyvét többé teszi egy negyvenéves mérnök emlékiratainál, az a szándék, hogy most, az életút felénél a lényegről, a "főkomponensről" gondolkodjon: "...napjaim száma véges...az abszolút skálán alig mérhető a dolgok jelentősége: pénz, hatalom, karrier relatíve talán fontosak, de az első főkomponenshez képest mind csupa apróság..." "...élmény volt olvasni, megnyugtatott, hogy nemcsak nekem idéznek fel a szagok emlékeket, egész konkrét helyzeteket, utazhat velük az ember az időben vissza. Biztos sok ember van még így, de nem nagyon szokás erről beszélni, legtöbben nem hinnék egész komplettnek az embert, ha elkezdene szagokkal asszociálni. Gratulálok, jó könyv, kívánok sok kellemes újabb illatot és a régiek fölbukkanását is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!