SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Szakszofon

: Szakszofon

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Genius Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

162 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Jen és Mária megszeretik egymást és egymáséi lesznek, még szerencse, hogy nincsenek akadályok, amiket le kellene küzdeniök, - de az a világ, amelyben a történet lepereg, érdekes. Artistaszálló, kártyaklub, mondain kávéház, bar, - ezek az események színhelyei; artistank és konzumhölgyek, kártyások, pumpolók, krupiék, zsetonosok, klubélsdiek, barszemélyzet, kitartott apák, pincérek, szállodai portás, jazz-zenészek, sok-sok figura vonul elénk. Külön érdekességet ad a Szakszofonnak, hogy alakjai az éjszakai világ argot-ját beszélik, mert ennek az argot-nak - amely eléggé ellenszenves és zagyva - vannak mulatságos szavai is. Kár azonban, hogy a m stílusán a sietve készültség ersen meglátszik. - Az utolsó jelenet, egy barbeli mulatság rajza, mellyel záróra után a személyzet ünnepli a tulajdonost, kitün. A pincérek levetik frakkjukat és szürkébe öltöznek, - ez az ünnepljük. Számzik a jazzt és cigányt hozatnak. Mimi Malot még ekkor is kiszed Lajtosból, - az artistaegyesület titkárából! - ötven peng társaságpénzt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!