SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Szegények szerelme

: Szegények szerelme

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Stádium Sajtóvállalat Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

260 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Eszterhás István Szegények szerelme című regényének hősnője Fekete Zsuzsa, akinek a szépsége mindenkit megbabonáz. Fekete Zsuzsa barna haja fölött vörös fény csillog. A szépség varázsa a vörös fény, mindenkit megbűvöl, aki egyszer közelről nézte. Sokan kapkodnak utána mohó kézzel és sokan táncolnak a szépségnek ebben a vörös fényében. A mérnök úr, az eleven pénzesbuksza: Berzy kupec, Rokkant Sebestyén, a púpos Császár fiú, Csili, a gyilkos, Mihálykáné, a szerelmes kofaasszony, sőt az ördögűzők püspöke is. Ijesztő a tánc, ha a szegénység táncol. Eszterhás István új regényében mindegyik hős él, személyes ismerősünk, látjuk, mint véreznek, harcolnak a szeretetért, a szép Fekete Zsuzsa szerelméért.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!