SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Szerelem, házasság I. rész

: Szerelem, házasság I. rész

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Elektra Kiadóház

Kategóriák:

Magyar irodalom Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Sikerkönyvek

Terjedelem:

218 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639205796

tartalom:

˝Pereg a Szerelem képszalagja. Száz és száz változatban, ezer és ezer szereplővel villan elénk az örök életű mese. Figyelték, kémlelték, elemezték minden kor gondolkodói. Írták a könyveket. Amit az egyik fölépített, a másik lerontotta. A szerelmi felfedezőút vállalkozója mindjárt az elején botlik egyet. Egyetlen idegen nyelv sem ismeri a magyarnak különbségtételét: szeretet és szerelem. Ők ugyanazzal a szóval szeretik a szülőt, gyermeket, testvért, barátot, hazát. Aki szerelemről ír, kénytelen az általános "szeretet" szóhoz (Liebe, Love, Amore) magyarázatot ragasztani; csak így érti meg az olvasója, hogy "a másik nem iránt való szeretetről" beszél. A szerelem elemzője csakhamar egy új kérdőjel horgában akad fenn. Az emberiség melyik korszakából válassza ki az elemzés céljára az anyagot? Hiszen ahogyan suhantak az évszázadok, a szerelem fogalma is állandóan változott, átalakult.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!