SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Szilveszter; Bizonyos tekintetben; Ugyanis

: Szilveszter; Bizonyos tekintetben; Ugyanis

Kiadás:

h. n., 1991

Kiadó:

Életünk Szerkesztősége

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Életünk könyvek

Terjedelem:

558 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9637918027

tartalom:

"Százezrével történik igazságtalanság és a szenvedők naponta az égre kiáltanak, és ma itt hatalmasok észtvesztő gazságokat követnek el, és az emberek milliói nyöszörögnek zokogva, de megint csak nem történik semmi. A gonosztevők erre az eshetőségre, mint holtbiztosra számítanak és bűncselekményeiket zavartalanul elkövetik. Tudják, hogy hiába hívják Istent, nem fog történni semmi. Nem is történt soha semmi, és ha valamely esetről tudnak, talán valaki megmenekült, az általában nem szokta a hitelesség benyomását kelteni. Az, hogy úgy mondják, csoda, de persze nem csoda, mert az isteni igazságszolgáltatás egészen másutt van, sokkal súlyosabb, az isteni segítség is másutt van, és sokkal komolyabb.

Patmore a dolgot alaposan leméri. A kérdésre egyetlen lehetséges válasz, hogy Isten mértéke más, és az ember erről a mértékről, ha erőit összegyűjti, tud is. Az események és a szenvedések értelme egészen más, mint ahogy azt az ember kétségbeesésében feltételezi, abban a hiszemben, hogy azonnal segítséget nyer." Részlet a könyvből

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!