SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Szomorú Oránusz festője

: Szomorú Oránusz festője

Kiadás:

Budapest, 1936

Kiadó:

Révai Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

272 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Még világos volt a műhelyben, de az a lilás fátyol, amely a kora tavaszi alkonyatokra ereszkedik, az ablakon keresztül már meglibbent. Éppen ezt nézte és arra gondolt, hogy a múlt nyáron Szováta-felé egy autó pöfögött el és a benne ülő nő kalapján éppen olyan fátyol lengett, mint amilyen színe volt most az alkonyatnak. Akkor a kapuban állott, hosszan nézett az autó, a fátyol után, vörös volt és furcsa szagú az autó, ez volt a második, amit életében látott. Akkor elalvásig foglalkoztatta az autó és a fátyolos nő és fölzsongott benne messzi világok illata. Most az alkony az ablakon keresztül ezt a képet idézte benne, meseszerű volt a borulat, gyöngyöző és mögötte messzi, a cserépgyár égetőkemencéjének megvillanó tüze tette még sejtelmesebbé. Az ablakon keresztül messzi lehetett látni, egy ökrösszekér jött és amint ballagott megrakva szénával, mintha hajó úszott volna feléje és a nyomtatórúd hegyén ülő ember volna a kalózparancsnok."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!