SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei

: Találkozás egy fél kutyával

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Terjedelem:

262 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Görgey Gábor tárcáiban szerencsésen keveredik a publicista tárgyilagossága és a költő-drámaíró tiszteletre méltóan indulatos türelmetlensége; mindkettő együttgondolkodásra kényszerít. És ez a tárca lényege - esztétikai próbája! Görgey Gábort minden érdekli: sport, környezetvédelem, film, színház, irodalmi és kulturális életünk jelenségei, de ugyanúgy a pedellusintézmény kihalása vagy a minduntalan elromló telefon, vagy a tömegközlekedés megoldatlan problémái, vagy akár csak egy forró szurokkal brutálisan leöntött kutya. Az író ebben a fél kutyában is képes meglátni és észrevétetni azt az intő jelet, mely társadalmunk egészséges közérzetét veszélyeztetheti. Mert e kötet tulajdonképpen egyetlen gondolat köré építkezik: minél ritkábban kelljen fél kutyákkal találkoznunk!

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!