SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Tanúvallomást tettem

: Tanúvallomást tettem

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Szociográfia Dráma

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kaleidoszkóp

Terjedelem:

76 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631514250

tartalom:

"Temetőben vagyok, nincs más választásom, mindent megpróbáltam, nincs hely sehol sem. Nem bírom tovább a szenvedést. Nincs mit várnom az élettől. Itt már nem fáj semmi. Kérem az orvosokat és a rendőrséget, hogy ne boncoljanak fel, az élet úgyis feldarabolt. Saját elhatározásomból cselekedtem. Mivel a fiam és a menyem is azt mondták, hogy akasszam fel magam. Azért jöttem Gy.-re meghalni, mert a hozzám tartozók is itt vannak eltemetve, és én is itt akarok megpihenni. A bundámat a Zoli kislányának adják oda..." Eddig a búcsúlevél, S. Károlyné egy három gyerekes, idős asszony búcsúlevele. Kósa Judit rádióriporter még az asszony életében készített vele és családjával egy riportot, azzal a szándékkal, hogy segítsen helyzetén. A riportot továbbírta az élet. S. Károlyné élete semmit sem javult; öngyilkos lett. Így, a korábban készített riport rendőrségi jegyzőkönyvvé vált: innen a dokumentumjáték címe. A nyilatkozók; az öngyilkos asszony gyerekei, testvérei, szomszédai; leplezetlenül tárulkoznak ki vallomásaikban, amely vallomásokban az a legmegrázóbb, hogy nem is érzékelik cselekedetük súlyosságát.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!