SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Tékozló fiu

: Tékozló fiu

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Turul Szépmíves Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Turul szépmíves könyvek

Terjedelem:

362 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝Szalacsy Rácz Imre új könyve a magyarság sorsregénye. Egy nemzet önmaga felé fordított tükre. Az egymás iránt bizalmatlan, torzsalkodó, örökkön idegeneknek és idegenségnek hódoló magyarok mindig megismétlődő tragédiáját az író nem állíthatta volna méltóbb keretbe Kun László király Magyarországának örök testvérháborúban dúló idejénél. Az utolsó Árpádfi nemes életszemlélete, okossága, környezetéből való messze kimagaslásával jelképes megtestesítője nagyrahivatott fajának, amely testvértelenül és idegen érdekeknek kiszolgáltatottan ugyanúgy őrlődik az évszázadok taposómalmában, mint a hajdani balsorsú királyfi. "A tékozló fiú" eszményien történeti regény: nemcsak egy távoli korszak hű képét adja, hanem olyan idők részesévé teszi az olvasót, amelynek megoldatlan kérdései is élő sebei a magyar életnek...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!